Tweede Dwars door Lennik

LENNIK - Op vrijdag 20 augustus organiseert Karlien Bosmans samen met haar vader en met steun van de gemeente Lennik en AC Pajottenland de tweede ‘Dwars door Lennik’.

Alle sportievelingen (Start to runners, gevorderden, enz) zijn welkom. De kleinsten kunnen zich uitleven tijdens de kids run. Voor iedere deelnemer is er een aandenken voorzien en er zijn mooie prijzen voor alle podiumplaatsen bij de mannen en de vrouwen op elke afstand. “We hopen van deze avond terug een groot succes te maken en willen ook dit jaar weer de grens van 300 deelnemers te halen”, zegt Karlien. Wie niet wil mee lopen kan komen supporteren of een glaasje drinken.

De Kids Run (tot 12jaar) start om 18.45 uur op het Masiusplein en voor de Dwars door Lennik (4.5, 8.1 en 11.8 km) moet men om 19.15 uur aanwezig zijn. Deelnamekosten: Kids Run: 2 euro en Dwars door Lennik: 5 euro. Voor meer info i.v.m. het parcours kan u terecht op de volgende site: www.atletiekclubpajottenland.be. Andere info: karlien.bosmans@hotmail.com of 0473/24.70.94


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?