Garage Ollivier Johan breidt uit

ALSEMBERG - De toonzaal van garage Ollivier Johan in Alsemberg is sinds kort maar liefst drie keer zo groot geworden. Het bedrijf is wel nog op zoek naar personeel.

Afgelopen weekend werd de gloednieuwe toonzaal van garage Ollivier Johan langs de Brusselsesteenweg officieel geopend. ‘Onze toonzaal is volledig vernieuwd. Er is een verdieping bijgekomen, en de oppervlakte is verdrievoudigd. Nu zitten we aan 2.500 vierkante meter. Ook hebben we een groot parkeerterrein laten aanleggen, en een carwash voor onze eigen wagens’, vertelt Johan Ollivier (40), die 18 jaar geleden samen met zijn vrouw Anchy Duran (36) van start ging in de Peugeot-garage. ‘De uitbreiding was zeker nodig. Ons aanbod wordt immers altijd maar groter, en we verkopen ook meer auto’s. Voor ons filiaal in Alsemberg gaat het over 700 voertuigen. In Waterloo, waar we 10 jaar geleden een tweede vestiging openden, zitten we zelfs aan 800 voertuigen. Wat de toekomst brengt? We hopen natuurlijk om te blijven groeien. Uitbreiden in Alsemberg is niet echt meer mogelijk, hier is de grens bereikt. Maar ik sluit niet uit dat we elders met een derde filiaal beginnen.’

Door de uitbreiding is Ollivier, in de streek bekend als sponsor van heel wat evenementen en verenigingen, momenteel nog op zoek naar extra personeel. ‘Zowel voor de verkoop als voor de afdeling carrosserie mogen er zich altijd geïnteresseerden aandienen.’ Dat kan via ollivierjohan.alsemberg@peugeot.be of 02-380 14 71.

Nieuws melden Adverteren op Persinfo?