Persinfo zoekt vrijwillige journalisten

 

Persinfo.org is een groeiende waarde in de wereld van internetnieuws en wil zijn nieuwsaanbod nog uitbreiden.

Daarom zoeken wij vrijwilligers die nieuws aanbrengen uit de gemeenten van het Pajottenland, de Zennevallei en uit de Brusselse gemeenten die aan deze regio grenzen. Ben je student journalistiek en wil je wat naambekendheid opbouwen? Ben je gepensioneerd en zoek je een fijne hobby? Of neem je bijvoorbeeld graag foto's en wil je op een makkelijke manier naambekendheid verwerven? Het zijn maar enkele van de vele redenen waarom je aan boord van ons enthousiaste team zou kunnen stappen.

We zoeken vrijwillige medewerkers, met een neus voor nieuws, die vlot schrijven en foto’s kunnen maken.

Ben je de geknipte kandidaat? Stuur dan een mailtje naar persinfo@telenet.be